Om Oss - Studio Torkelsen

STUDIO TORKELSEN

Gry Torklesen

Vi vil gjerne være så fleksible som mulig med våre åpningstider; passer det best for våre kunder å ha en fotoshoot på ettermiddagen eller kvelden, setter vi av tid til det.

Vi kan nås på telefon 51 80 12 60, men enda enklere er det å sende oss en beskjed, enten på epost post@studiotorkelsen.no, eller fylle ut et kontaktskjema på våre nettsider. Så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Studio Torkelsen finner du i Glassbegerveien 11, 4032 Stavanger.

OM OSS

Gry Torkelsen har hatt fotografi som hovedinteresse praktisk talt hele livet.

Etter å ha gått i lære hos flere fotografer, og deretter fullført svennebrev i 2000, startet hun sitt eget Studio Torkelsen i 2001. Siden dengang har hun utviklet seg til å bli en av distriktets ledende bryllupsfotografer, og er i tillegg stadig mer etterspurt til nyfødtfotografering, et område innen foto som hele tiden øker i popularitet.

Gry Torkelsens hovedfokus som fotograf er å

Alltid lytte til kundenes egne ønsker og idéer
Få kunden til å slappe av og kose seg i studio
Alltid søke etter det smakfulle og elegante i tillegg til å få frem kundens egen personlighet i bildene

Dette er bakgrunnen for at Studio Torkelsens kundekrets øker jevnt og trutt; Gry Torkelsen er interessert i mennesker og bestreber seg på å få fram det beste hos sine modeller.

Kikk deg rundt på Studio Torkelsens nettside og se på våre forskjellige tilbud. Våre hovedområder er nyfødt- og barnefotografering, konfirmant- og familiebilder samt bryllupsfotografering. Morgengave/boudoirfotografiet er også på vei til å bli et av de mest populære produktene vi kan tilby. Dette er en nedtonet form for aktfotografering med mer vekt på lett bekledning, som undertøy eller brudeslør...

Enda mer informasjon kan du få ved å følge oss på facebook, eller ved å klikke deg inn på Studio Torkelsens blogg der fornøyde kunder ofte legger igjen hyggelige kommentarer. Forøvrig er du alltid velkommen til et besøk hos Studio Torkelsen på Gausel.